Mmmm..... cookies...

23. november 2020

Ny aktivitetsmedarbejder

Nicolai Westh er den nye aktivitetsmedarbejder i Brøndby Boligselskabs afdelinger i Kirkebjerg, Brokær og Brøndby Nord. Nicolai er 28 år og uddannet idrætspædagog. Derudover har han en kandidatgrad i sundhedsfremme og pædagogik.

Nicolai har erfaring med både fritidstilbud og det almene. Han har haft studiejob i projektet Get2Sport i boligafdelingen Taastrupgaard, hvor han var tilknyttet fodboldklubben TG80. Der havde han især fokus på at tiltrække nye frivillige og udvikle rammerne for pigefodbold. Han har også været i praktik hos DGI Nordsjælland, hvor han var med på projektet Jump4fun. Det er et tilbud, hvor overvægtige børn kan få mod på mere bevægelse.

I første omgang skal den nye aktivitetsmedarbejder lære afdelingerne at kende og lytte til de input, han får, inden han begynder at lægge planer for aktiviteter. Beboerne i afdelingerne får selvfølgelig mere at vide hen ad vejen, når planerne bliver konkrete.

- Jeg glæder mig meget til at være med til at gøre en forskel i forhold til beboerne, siger den nye aktivitetsmedarbejder.